Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader background
preloader hu preloader en

A Pécsi Borozó idén arra kéri olvasóit, hogy szavazzanak a kedvenceikre, várják az olvasók voksait Baranya és Tolna megye területén található éttermekre, szálláshelyekre és pincészetekre!

 

A szavazatokat (egy-egy étteremre, szálláshelyre és pincészetre) az info@pecsiborozo.hu e–mail címre kell beküldeni október 31-ig.

 

A Top5 díjakat december 8-án, a Pécsi Borozó nyilvános évvégi gáláján és adventi borvásárán adják át a díjazottaknak a Littke Palace konfenrenciatermében!

 

A Pécsi Borozó idén első alkalommal rendezi meg a Pécsi Adventi Borszalont, ahol közel 30 pincészet és más kiállítók termékeit kóstolhatják meg az érdeklődők. A helyszínen kedvezményesen rendelhetnek is a borokból, akár magáncélra, akár céges ajándékként, és a következő héten házhoz szállítják a kért mennyiséget. A Borszalon vendégei között elsősorban pécsi, villányi, szekszárdi és tolnai borászatok lesznek, de érkeznek pincészetek az ország más borvidékeiről, sőt külföldről is. Lesznek gasztronómiai és más kiállító partnereink is.

 

Belépőjegyek 3.000 forintos áron kaphatóak elővételben szeptember 23-tól a Littke Palace Shop-ban (munkanapokon 9 és 15 óra között).

 

Forrás: Pécsi Borozó: Idei kedvenceinket keressük

Hírek

összes hír

Időpontfoglalás

Kérjük, adja meg nevét és e-mail-címét, valamint válasszon időpontot!