Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader background
preloader hu preloader en

Bag in Box

 

A Cezar pincészet egyik méltán népszerű terméke a saját fejlesztésű Bag in Box - dobozos bor. 

 

Legfontosabb jellemzője, hogy felbontás után is nagyon sokáig eltartható, a légmentes csomagolásának és a dobozra szerelt csapnak köszönhetően nem kap friss levegőt, mivel ha levegő éri, oxidálódik, és így ecetesedhet. Nem válik ihatatlanná, de élvezeti értéke, finomságai elvesznek. A dobozos bort viszont az oxidálódás nem fenyegeti, élvezeti értéke nem csökken.

 

 

Cezar Cabernet Sauvignon 3 l, 10 l - 13% - Bag in Box

 

Közepes rubin szín, friss gyümölcsös, könnyen fogyasztható vörösbor. Közepes intenzitású, piros gyümölcsök, mint cseresznye, szilva. Közepes test, kerek tanninok, egyensúlyos savérzet. Kóstoláskor ugyanúgy érezhetőek a piros gyümölcsök (cseresznye, szilva). A hordós érlelés némi komplexitást kölcsönöz neki. Utóíz: közepes lecsengésű, a gyümölcsösség végig megmarad. Könnyen iható, egyensúlyos.

 

Melegen tálalt libamájhoz, rostonsültekhez, pörköltekhez, pástétomokhoz, borjúhúsból készült ételekhez.

 

 

Cezar Cabernet Franc 3 l - 13,5% - Bag in Box

 

Közepes gránát szín, fekete gyümölcsös, barrikolt ízvilág, karakteres. fekete gyümölcsös illat, mint fekete szeder, fekete ribizli, és likőrös meggy, továbbá egy kis étcsokoládé, vanília és kávé fedezhető fel benne, amit a rövid hordós érleléstől kapott. Testes, magas extrakt, kerek tanninok, egyensúlyos savérzet. Kóstoláskor ugyanúgy érezhetőek a fekete gyümölcsök (fekete szeder, ribizli) és egy kis étcsokoládé, kávé, dohány a hordós érleléstől. Egyensúlyos, hosszú lecsengésű.

 

Angolos húsokhoz, vadból készült ételekhez.

 

 

Cezar Félédes Merlot 10 l – 13% - Bag in Box

 

Közepes rubin szín, piros gyümölcsös illat- és ízvilág, könnyen fogyasztható, harmonikus. Közepes intenzitású, piros gyümölcsök, mint cseresznye, piros ribizli és szilva. Közepes test, közepes savérzet, kerek tanninok. A cukor szép, harmonikussá teszi a bort. Kóstoláskor ugyanúgy érezhetőek a piros gyümölcsök (cseresznye, szilva). Utóíz: közepes lecsengésű, a gyümölcsösség végig megmarad. Könnyen iható, egyensúlyos.

 

Libamájhoz, kacsamájhoz, olyan húsételekhez, ahol friss gyümölcsökből, kompótokból készült a köret.

 

 

Cezar Syrah 3 l - 13,5% - Bag in Box

 

Mély, bíborvörös színű, gyümölcsös vörösbor. Fekete bogyós gyümölcsök mellett, mint az áfonya és a szeder, ibolya és egzotikus virágok érződnek illatában és ízében. Közepesen telt tanninban, kerek savérzet és hosszú utóíz jellemzi. 

 

Kitűnő ital húsételekhez: marha- és bárányhúshoz, vadhoz, szárnyashoz.

 

 

Cezar Fehér Cuvée 3 l, 10 l – 11,5% - Bag in Box

 

Harmonikus, könnyed, citromsárga szín, citrusos, virágos ízvilág. Főzelékekhez, rostonsültekhez, zöldségekhez. Kiváló fröccsalap.

 

 

Cezar Irsai Olivér 3 l - 11% - Bag in Box

 

Közepes test. Ízében az illatjegyei köszönnek vissza, mint a trópusi gyümölcsök, és enyhén muskotályos aromák tapasztalhatók. Közepes lecsengésű a szép savgerinc. Könnyen iható bor. 
Zsírjában sült hideg liba-, kacsamájhoz. Édességekhez, desszertekhez és kéksajtokhoz.

 

 

Cezar Rosé 3 l, 10 l – 13% - Bag in Box

 

Narancsos rózsaszín szín. Málnás fűszeres illat, ízvilág. Harmonikus, könnyen fogyasztható. Közepes illatintenzitás. Illatában málnás, fűszeres. Közepes test, közepes sav, kis édesség érezhető. Ízében az illatjegyei köszönnek vissza. Egyensúlyos, könnyen iható.

 

Szárnyasokhoz, fehér húsú sültekhez, mártásos tésztaételekhez, tejfölös habarással készült ételekhez, lecsós ételekhez. Jól behűtve kiváló aperitif. Nyári melegben kiváló fröccs készíthető belőle.

 

 

Hírek

összes hír

Időpontfoglalás

Kérjük, adja meg nevét és e-mail-címét, valamint válasszon időpontot!