Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader background
preloader hu preloader en

A borpárlat (égettbor) vagy brandy olyan égetett szesz, amely a szőlőmustból erjesztett bor lepárlásával készül. Általában fahordós érlelés után, 36–60% alkoholtartalommal hozzák forgalomba.

 

Jellemzően étkezés után fogyasztják. Leghíresebb fajtája a francia cognac, amely után a magyar köznyelvben időnként még ma is konyaknak nevezik a borpárlatot.

 

 

Cezar Borpárlat – muskotályos (0,5 l) 40%

 

Muskotályos szőlő mustjából erjesztett bor lepárlásával készül.

 

 

Cezar Borpárlat – tölgyfa hordóban érlelt (0,5 l) 40%

 

Tölgyfa hordóban érlelt szőlő mustjából erjesztett bor lepárlásával készül.

 

 

Hírek

összes hír

Időpontfoglalás

Kérjük, adja meg nevét és e-mail-címét, valamint válasszon időpontot!