Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader background
preloader hu preloader en

Littke fehérborok

 

A terület sajátosságai miatt száraz ízvilágúak, így inkább a száraz fehérbort kedvelőknek ajánljuk. Testes, magas alkoholtartalommal rendelkező borok, melyek közül kiemelkedik a Sauvignon Blanc, ahol a felettébb domináns csaláníz találkozik az egressel és a citrommal. Csak ínyenceknek!

 

Littke Chardonnay 2015 (0,75 l) 13%

 

A zalai borrégió jellegét hordozó gyümölcsös, üde, fiatalos ízvilággal rendelkező közkedvelt fehérbor. Fűszeres illat- és zamatanyagának élvezeti értékét tovább növeli a zöldalma, a körte és a citrom ízeinek együttese. Ezt a rendkívül elegáns bort különösen ajánljuk hal-, rák- és baromfiételekhez.

 

Littke Sauvignon Blanc 2015 (0,75 l) 12,5%

 

Karakteres, illat- és zamatanyagában gazdag, üde fehérbor. Fogyasztása során körtére, egresre, csalánra és citromra emlékeztető illatot és ízeket varázsol. Ez a finom zamatú bor kiváló aperitifnek, valamint halételek és fehér húsú szárnyasok kísérőjének.

 

 

 

 

Cezar fehérborok

 

Cezar Irsai Olivér 2017 (0,75 l) 11%

 

Közepes test. Ízében az illatjegyei köszönnek vissza, mint a trópusi gyümölcsök, és enyhén muskotályos aromák tapasztalhatók. Közepes lecsengésű a szép savgerinc. Könnyen iható bor. Zsírjában sült hideg liba-, kacsamájhoz. Édességekhez, desszertekhez, kéksajtokhoz.

 

Cezar Fehér Cuvée (1,5 l) 11,5%

 

Diszkrét illatintenzítás. Illatában citrusos, virágos és édes fűszeres. Közepes test, közepes sav. Ízében az illatjegyei köszönnek vissza. Utóízében enyhén édes. Egyensúlyos, könnyen iható.
Főzelékekhez, rostonsültekhez, zöldségekhez. Kiváló fröccsalap.

 

Cezar Le Patron White 2015 (0,75 l) 12%

 

E borunk a Cserszegi Fűszeres, Chardonnay, Irsai Olivér, Nektár és Olaszrizlingfajták házasításából született.

 

 

Hírek

összes hír

Időpontfoglalás

Kérjük, adja meg nevét és e-mail-címét, valamint válasszon időpontot!