Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader background
preloader hu preloader en

Pálinka

 

A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítenek. Szintén a pálinkák közé sorolják a törkölypálinkát, amely erjesztett szőlőtörköly párlata.

 

Cezar Cabernet Sauvignon (0,7 l) 43%

 

A törköly szőlőmag nélkül lepárlásra kerül. Magában rejti a Cabernet Sauvignonra jellemző illatokat és ízeket.

 

Cezar Merlot (0,7 l) 43%

 

A törköly szőlőmag nélkül lepárlásra kerül. Karakteresen érezhető benne a szőlő aromája. Ízvilága bársonyos, érett és telt.

 

 

Hírek

összes hír

Időpontfoglalás

Kérjük, adja meg nevét és e-mail-címét, valamint válasszon időpontot!